Personbil

Vår ambition är att du som elev ska ha så bra förutsättningar som möjligt vid din utbildning.

Därför använder vi oss av 2st BMW 118 d som är M-sport utrustade. Komfortabla stolar med många olika justeringsmöjligheter. Bilarna är utrustade med många tekniska hjälpmedel. Bilarna är mycket lättkörda och har en underbar väghållning. Givetvis har vi alltid optimala märkes däck för den aktuella årstiden .

Vi har även 2st BMW X1 2.0 d var av en som är M-sport utrustad och med  4hjulsdrift. Den andra är 2hjulsdriven och komfortutrustad med el justering av stolarna och skinnklädsel. Bägge dessa är utrustade med dragkrok.

Naturligtvis får du från första stund lära dig ett miljöanpassat körsätt, vilket även höjer trafiksäkerheten och som du förhoppningsvis har nytta av resten av livet. Detta körsätt vägs också in vid bedömningen av det prov som körkortsutbildningen avslutas med.

Ingen trafikskola kan garantera att alla klarar en körkortsutbildning på en vecka. Hos oss är du med och bestämmer i vilken takt det ska gå. Det är DU som är VIKTIGAST, så de som är intensivt för dig är det för oss också. Kalla det gärna Intensivkurs eller Intensivutbildning.

För Dig som inte är från trakten men av olika anledningar vill komma till trivsamma, lugna Vetlanda kan vi hjälpa till med boende till förmånliga priser och som dessutom är anpassade för funktionshinder.  (precis som våra lokaler).

2021

RISK 1 B     

 30/9       14/10      28/10   

 11/11       25/11       9/12      

personbil2_ingvars