Personbil

Miljövänligt.

Vår ambition är också att vår verksamhet skall ha minsta möjliga negativa miljöpåverkan.     Därför använder vi miljöklassade BMW 118 d (2 st), som är en mycket lättkörd bilmodell och som släpper ut mindre än 115 g koldioxid/km. 

Naturligtvis får du från första stund lära dig ett miljöanpassat körsätt, vilket även höjer trafiksäkerheten och som du förhoppningsvis har nytta av resten av livet. Detta körsätt vägs också numer in vid bedömningen av det prov som körkortsutbildningen avslutas med. 

Vi har också två stycken BMW X1:or som du kan få köra på dina lektioner.
Riskutbildning l B

Fr.o.m 1/4 2009 är en kurs (3 tim 35 min inkl rast) obligatorisk för dig som ska ta körkort. Detta är en teoretisk kurs där droger, beteenden och trötthet diskuteras.


KURSDATUM 

   


       2020

  19/3  2/4   16/4   30/4   14/5   28/5   11/6  25/6  9/7   23/7  6/8   20/8


Risk ll B  varje torsdag kl 07.00-11.00 

Är den praktiska delen (f d halkbanan) som utförs på en trafikövningsplats på halt underlag. Samling på trafikskolan klockan 07.00.


Intensivutbildning.

Ingen trafikskola kan garantera att alla klarar en körkortsutbildning på en vecka men hos oss är du med och bestämmer i vilken takt det ska gå och naturligtvis kan vissa klara det på en vecka eller två. Kalla det gärna Intensivkurs eller Intensivutbildning.

Vi kan erbjuda mycket förmånliga boendealternativ för detta ändamål och vi har kompletta "totallösningar" som vi berättar mer om när Du hör av Dej, ring eller maila.

För Dig som inte är från trakten men av olika anledningar vill komma till trivsamma, lugna Vetlanda kan vi hjälpa till med boende till förmånliga priser och som dessutom är anpassade för funktionshinder.  (precis som våra lokaler).