Mc 

HOS OSS KAN DU GÖRA BÅDE RISKUTBILDNING I A OCH II A
(Vår egen manöverbana ligger endast 5 minuters väg ifrån Trafikskolan)Riskutbildning del 1 ARiskettan" är en teoretisk del på minst 180 minuter
 (3 klocktimmar) exkl raster som syftar till att du ska analysera och utvärdera dina
 chanser till att bli en bra mc-förare genom att undvika de risker och fällor som kan
 vara förknippade med mc-körning. Denna del genomförs i vår teorisal på Trafikskolan
 och denna kurs kan du gå när som helst under din utbildning.Våra kommande Risk I A

, 22/8


Kl. 09.00 - 12.35. Kostnad 900 kronor.Kom gärna 30 min innan kursstart för legitimering.
Boka på tel: 0383-15800 el. via mail: info@ingvars.nu då platserna är begränsade.
Varmt Välkomna!


Våra kommande  Risk II A  

,19/7


Risktvåan kostar 3700kr. 


Ring kontoret för att boka din plats 0383-15800 


"Risktvåan" är en mer "praktiskt" inriktad kurs på minst 240 minuter (4 klocktimmar) exkl raster. Denna del genomförs på vår manöverbana, där "mc-åka" varvas med teoretiska genomgångar i vår undervisningslokal som ligger i direkt anslutning till manöverbanan. Här får du analysera och värdera din egen förmåga till att rätt anpassa hastigheten vad gäller stoppsträckor och kurvtagning mm och förstå konsekvenserna av ett felbeteende. För att kunna få genomföra del II krävs att du har tillräckliga praktiska förkunskaper för att kunna klara ett "körprov". Skulle det visa sig att du uppvisar ett alltför farligt eller bristfälligt beteende kan du tyvärr bli avvisad med förbrukad kursavgift. Därför erfodras ett intyg från en auktoriserad trafikskola att du har dessa förkunskaper.Tyvärr finns i dagsläget inte så många platser i Sverige där du har chansen att kunna få genomföra denna utbildning men hos oss här i Vetlanda, Småland är du välkommen.

Vi samarbetar naturligtvis också med våra "MC-kollegor" inom STR som inte har chansen att själva kunna genomföra dessa kurser. 

Söndagen den 22 maj

Var en underbar dag. De började med lite regnstänk och övergick i en kanondag med strålande sol. Massor av första gångs åkare på MC. Synd att inte flera tog chansen att prova på. Men de blir flera tillfällen.